Wake Up Project - Disebalik Laman Pencarian "Google"
Nama "Google" berasal dari kesilapan mengeja "googol," yang merujuk kepada 10100 (angka 1 diikuti seratus angka sifar). Kata kerja "google" dalam Bahasa Inggeris boleh didapati di dalam Merriam Webster Collegiate Dictionary dan Oxford English Dictionary, bermaksud "menggunakan enjin gelintar Google untuk memperoleh maklumat dari Internet."


Misi Google adalah untuk menetapkan maklumat dunia dan membuatnya boleh dicapai dan berguna secara universal. Slogan tidak rasmi syarikat ini telah diciptakan oleh mantan pekerja dan jurutera pertama Gmail iaitu Paulus Buchheit, "Jangan jahat". Terdapat pelbagai kritikan terhadap Google, antaranya ia berkaitan dengan masalah kebimbangan mengenai privasi maklumat peribadi, hak cipta dan sensor.


"Google" merupakan sistem yang dicipta oleh 'mereka' dalam usaha untuk pengawalan minda kita 'Mind Control'. Ia juga memiliki persamaan seperti laman sosial "Facebook. Apa yang kita taipkan untuk pencarian. Ia pasti akan rekodkan untuk tujuan semakan mereka dimasa akan datang. Pasti anda berasa hairankan, bagaimana saya mengetahui perkara yang agak tidak logik ini. Rahsianya mereka dapat mengetahui melalui "google analytic" dan"adsense."


1. Enter your search term [e.g. footy scores]


2. Select “one day in advance” and click “Google Search”


3. Google searches the web as it will look tomorrow


Baru-baru ini ada isu ditimbulkan mengenai nyalaan besar matahari akan berlaku pada tahun 2013. Sumbernya boleh diperolehi di sini. Ada juga terdapat pendapat menyatakan bahawa zaman teknologi ini akan berakhir pada tahun 2038, ideanya bermula dari sini. Kesemua teknologi akan hancur dan hilang, selepas dari tarikh itu kita akan kembali ke zaman lampau,'back to basic'. Duit akan menjadi kertas kosong dan tiada nilainya. Selepas duit menjadi kertas kosong secara automatik emas akan berharga seperti yang pernah kita baca mengenai penggunaan emas dan perak kembali digunakan. Selain emas dan perak, benda yang paling berharga adalah air yang bersih.


Kisah yang berlaku dimesir itu adalah salah satu agenda illuminati. Mengapa? kerana terdapat perkara yang berharga disana iaitu harta benda Firaun, Ia merupakan harta nenek moyang untuk Ratu Elizabeth bagi melakukan "Big Ritual" seperti apa yang terdapat di dalam cerita "APOCALYPTO"


Cookies google akan tamat pada tahun 2038. Mengapa 2038, Y2k38 ?. Mengapa google cookie tidak akan tamat sehingga tahun 2100? Ini kerana, mereka telah pun mengetahui mengenai zaman itu tidak ada lagi teknologi yang dimiliki didalam dunia ini lagi pada tahun itu.


Apa perkaitan mind control dan google?. Google mengawal apa yang kita baca, kita lihat, kita dengar, kita tengok dan pelbagai lagi. Bukankah itu memperlihatkan kita telah sedia dikawal dan mereka tidak mahu kita mengakses serta mengetahui apa yang ada disana.


Mind control .. everything you know from Google and related is wrong


Google & Gmail
Google = goo+girl
Gmail = g + male

Wake Up Project - The Rise Of Saaaad

“The Rise of Saaaaaad in Egypt”

Every single event that happens since The Creation of Adam, until The Last Days (The Day of Resurrection/The Day of Reckoning/The Day of Judgment) has been accounted for.

As God the One, revealed,


When We decide to destroy a population, We (first) send a definite order to those among them who are given the good things of this life and yet transgress; so that the word is proved true against them: then (it is) We destroy them utterly.|Qur’an: The Ascending 17:16|

The one says,

God, The One revealed that any destruction to any nation was planned ahead of time from the beginning time as God The One wishes, to show to mankind that all His Words carry weight, that is The Truth from God; The One that manipulates every single event done by evil forces whom disobey Words of God.

I would say that what is happening in Egypt is The Truth from what being revealed to Mankind. Egypt is in the state of oppression from the unjust rulers whom make themselves bow to evil deeds and transgressed.

May God the One protect innocent Muslimins, they are the one who suffer from the Regime of Thaguut.

“God Bless the Innocents who fight in His Cause”, Aamiiiiiin…Ya Rabb!

“None rejects evil deed, except The One”.

- End of transmission -

Wake Up Project - 2012 Kalendar Maya Dan Kemungkinan Turunnya Isa Al-Masih?

Jika kita imbas kembali kisah mengenai kalendar masyarakat Maya yang hangat diutarakan pada tahun 2010 dan ditambah pula dengan pembikinan filem 2012 telah menarik minat seorang ahli arkeologi untuk membuat satu kajian mengenai kalendar ini. Ia telah memberi spekulasi berkenaan apa yang tertulis di bahagian yang merujuk kepada satu kejadian yang tidak terduga pada tahun 2012. Dia menafsirkan satu kenyataan yang berbunyi “Ia tertulis, ‘Dia akan turun dari langit’.” Mungkinkah fenomena yang pernah mempengaruhi perjalanan seluruh dunia berdasarkan kalendar Maya itu berkaitan dengan kedatangan Nabi Isa a.s ke Dunia?”


Tentu sahaja, ia mungkin terjadi. Ianya tidak mustahil dari segi tarikhnya, adalah munasabah Isa al masih akan berumur 33 tahun apabila dia kembali. Tidak mustahil dia akan datang pada tahun 2012, ia wajar. Kerana dia akan melancarkan perjuangan untuk suatu masa yang Maksimum 10-15 tahun lagi sehingga kedatangannya, insyaAllah. Penerangan yang terdapat di situ amat menarik. MasyaAllah. Tercatat bahawa dia akan datang dari langit, bukankah begitu?


Seorang ahli arkeologi mengeluarkan kenyataan yang berbunyi “ ia tertulis `dia akan turun dari langit` ”. Beliau menafsir kalendar masyarakat Maya dengan cara sedemikian, beliau telah menyatakan bahawa tertulis
“Dia akan turun dari langit”
Kedengarannya seperti waktu kedatangan Isa a.s ke Bumi bukannya hari Kiamat, MasyaAllah. Namun yang pasti, kita tidak akan mengenalinya di awal kehadiran baginda. Baginda hanya akan dikenali dikemudian, InsyaAllah.

Wake Up Project - Armageddon Bhg. Akhir


SIAPAKAH IMAM AL MAHDI AL MUNTAZAR 

1. Al Mahdi Al Muntazar(lelaki yang dinanti/ ditunggu-tunggu) akan kemunculannya adalah seorang lelaki muda dari kaum Muslimin yang berasal dari keluarga Nabi Muhammad s.a.w.

2. Beliau dari keturunan sayydatina Fatimah Binti Rasulullah s.a.w.

3. Namanya Muhammad Bin Abdullah – jadi namanya menyerupai nama baginda s.a.w.

4. Al Mahdi bukanlah seperti yang diduga oleh kaum Syiah ar Rafidhah yang mengharap kemunculannya dari negeri Sardeb (area Samarra) kerana Al Mahdi seperti ini tiada faktanya dan tiada nas-nas hadis Nabi SAW yang menerangkannya.

5. Kaum Syiah ini mendakwa bahawa Al Mahdi namanya ialah Muhammad Ibn Al Hassan Al Askari, akan memasuki Sardeb ketika berusia 5 tahun.

6. Mereka sentiasa menunggu kehadirannya dari Sardeb sedangkan Al Mahdi seperti yang mereka dakwa itu sekali-kali tidak akan keluar dari Sardeb|Sila rujuk kitab-kitab Nihayah tarikh Ibnu Kathir, Al Fitan Wal Malahim, mengenai perihal berita AL Mahdi juz: 1|

CIRI CIRI IMAM AL MAHDI

Berdasarkan hadis-hadis Baginda s.a.w telah disebutkan bahawa Al Mahdi atau Muhammad Ibn Abdullah yang akan muncul itu berhidung panjang, mancung dan runcing(mempunyai bentuk wajah yang cantik), berkening luas, dia akan memenuhi bumi ini dengan keadilan dan keseimbangan

Sebelumnya dunia dipenuhi dengan kezaliman dan ketidakadilan – seperti yang dapat kita lihat hari ini, penindasan dan peperangan terhadap umat islam yang berlaku di mana-mana serata dunia dan berleluasa.

Beliau akan memerintah dunia selama 7 tahun atau 8 tahun atau paling lama 9 tahun setelah turunnya Isa Al Masih AS, sebelum berlakunya hari kiamat. Sepanjang pemerintahannya manusia hidup dalam kedamaian dan keadilan yang tidak pernah dirasai selepas kewafatan Baginda Rasullullah s.a.w


”Sesungguhnya bumi ini akan dipenuhi dengan kezaliman dan kesemenaan, dan apabila kezaliman dan kesemenaan itu telah penuh, maka Allah SWT akan mengutus seorang lelaki yang berasal dari keturunanku, namanya seperti namaku, dan nama bapanya seperti nama bapaku(Muhammad Ibn Abdullah). Maka dia akan memenuhi bumi dengan keadilan dan kemakmuran sebagaimana ia (bumi) telah dipenuhi sebelum itu dengan kezaliman dan kesemena-menaan (penindasan). Diwaktu itu langit tidak akan menahan setitis pun dari titisan airnya, dan bumi pun tidak akan menahan sedikit pun dari tanaman. Maka kamu akan hidup bersamanya selama 7 tahun atau 8 tahun dan paling lama 9 tahun.” |hadis ini adalah sahih riwayat dr Tibrani, Bazzar dan Abu Naim. Imam As Sayuti telah menunjukkan akan kesahihannya di dalam Al Jami’. Disahihkan oleh Al Albani dlm As Silsilah As Sahihah , no: 1529|
”Al Mahdi berasal dari keturunanku ahli bait yang akan diislahkan oleh Allah SWT dalam satu malam” |hadis ini hadis sahih riwayat Imam Ahmad di dalam Musnad Imam Ahmad dan Ibnu Majah di dalam sunannya dari sayyidina Ali RA. Ia disahihkan oleh Syeikh Ahmad Syakir ketika memberikan komennya di dalam Musnad Ahmad. Ia juga disahihkan oleh Al Albani di dalam As sahihah – no 2371|
Terdapat DUA tafsiran mengenai iSLAH

1.Bahawa sebelum menjadi Al Mahdi beliau mempunyai beberapa kekurangan kecil, kemudian Allah s.w.t mengampuni dosa-dosanya, menunjukinya dan menurunkan ilham-ilhamnya.

2. Bahawa Allah SWT memberinya persiapan untuk menjadi khalifah dan memimpin kaum muslimin yang mukminin dalam menghadapi huru-hara dan peperangan – peperangan akhir zaman.|Tafsiran mengikut kitab Fitan Wal Malahim mengenai Berita Al Mahdi, oleh Ibnu Kathir juz :1|


”Al Mahdi berasal dari anak cucuku, dari keturunan Fatimah” |Hadis Hasan diriwayatkan oleh Abu Daud, Ibnu Majah dan Hakim dari Ummu Salamah. Imam Sayuti menunjukkan kesahihannya di dalam Al Jami’|

” Bahawa akhir zaman nanti akan muncul seorang khalifah yang berasal dari umatku, yang akan melimpahkan harta kekayaan selimpah-limpahnya dan dia sama sekali tidak akan menghitung-hitungnya" |Diriwayatkan oleh Ahmad dlm Musnad Imam Ahmad, dan oleh Muslim dalam Sahih Muslim dari hadis Jabir bin abdullah dan Abu Said Al Khudri|

Kemunculan Imam Mahdi bukanlah berasal dari usahanya,(Muhammad Bin Abdullah) dan bukan juga atas permintaannya. Bahkan beliau sendiri sama sekali tidak tahu bahawa Allah SWT akan mengislahkannya dalam masa satu malam dan bahawa Allah s.w.t akan mempersiapkan baginya satu kaum yang jumlahnya sedikit dan tidak mempunyai persiapan dan kekuatan, kemudian mereka akan membai`ahkan beliau di Kaabah, sedangkan beliau(Imam Mahdi) Tidak menyukai bai`ah itu.

Kedatangan Imam Mahdi di akhir zaman adalah satu perkara yang telah ditakdirkan oleh Allah s.w.t, yang telah tertulis di Luh Mahfuz yang tidak dapat tidak akan muncul juga satu hari nanti – hanya masa dan ketika nya sahaja yang tidak diketahui oleh sekalian makhluk hanya dalam ilmu dan pengetahuan Allah s.w.t sahaja.

Jadi kedatangannya sama seperti kedatangan Al Masih Dajjal, turunnya Isa Ibnu Maryam a.s, keluarnya Ya’juj dan Ma’juj serta sisa tanda-tandanya hari kiamat.

Oleh sebab itu, mempercayai dan meyakini akan kedatangan Imam Mahdi ini adalah hukumnya wajib bagi seluruh umat Islam, dalam syariat dan iktikad bagi setiap mukmin. Ini kerana hadis-hadis yg menerangkan tentang Al Mahdi adalah mencapai tingkat Mutawatir – bermakna menurut hampir semua ulamak tafsir Hadis, hadis Mutawatir menunujukkan ilmu yang Qat’I, yang tidak dapat diragui dan digugat, mengetahuinya adalah wajib, mengamalkannya adalah fardhu dan mengingkarinya adalah haram dan kufur.

Sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons